Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Монголия

Имоти за продажба в Монголия

Монголия граничи с Китай и Русия. Известен е с широките си степи и номадска култура. В столицата на Улан Батор е площадът Чингис Хаан (Чингис Хан), известният основател на Монголската империя (между 13 и 14 век). Улан Батор се намира в долината на река Туул, на границата с Националния парк Богд Хан Ул. Първоначално будистки номадски център, той се превръща в постоянно селище през 18 век. Съветската окупация през ХХ век доведе до религиозна чистка. Отличителните черти на града, каквито го виждаме днес, са сгради от съветската епоха.

За добро търсене на имот за продажба в Монголия трябва да прочетете нашите перспективи на пазара на недвижими имоти.

Секторът на недвижимите имоти в Монголия има спорадични успехи през 2017 г., но тази година граничният пазар може да изчезне на територия на положителен растеж.

През 2018 г. очакваме скромни подобрения в цените на имотите за продажба в Монголия, отвъд борда, но основни единици в градските центрове, за да започнем да наблюдаваме по-внимателно растежа на БВП.

Монголия регистрира 4% ръст на БВП през 2017 г., показват данни на Азиатската банка за развитие (ADB). Междувременно последният общ индекс на цената на имотите за продажба в Монголия се повиши с 0,34% на годишна база, като новите цени на имоти в продажба в Монголия се увеличиха с 0,75%.

  •  
    Преместване в Монголия. Емигрирайте и живейте в Монголия

      Продължавайки анализа на възможните страни, в които можем да започнем от нулата, инвестирайки в местни недвижими имоти, ние от Realigro се фокусирахме върху много специална земя. Намираме се в Азия, по-специално в източната част на континента. Нацията на деня няма излаз на море и има най-нискат ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 5383

За продажба Земеделска земя, Монголия, Tov, Terelj , Gorkhi, Bolor 6th ward

361,324.89BGN
За продажба
Земеделска земя

4 m²
Парцел разположен в центъра на Монголия. Тя "е много хубава гледка и с непокътната природа. Парцелът е нов свеж, много красива. Тя и "...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB